Beach House Back Yard

18.8.4_Bradford St Update

 

This back yard renovation at a weekend home in Provincetown, MA looked to create a fresh usable space for the client, adding some privacy while maintaining the old seaside cottage feel of the area.  Phase 1 of the project began with a massive clean up of overgrown vines and shrubs (see the last pics!) and some minor grading.  We then built a series of custom screens to add a little privacy to the neighbors yard and visual interest to the space.  A free standing modern pergola was added and two varieties of grasses were planted.  The future Phases will bring in a redefined path along the house, a foot wash, and bluestone pavers connecting the spaces.

 

IMG_3920IMG_3727IMG_3946

 

BEFORE

IMG_8138

IMG_3284

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s